/ 09 Jun

Handige tips voor het kiezen van bedrukte giveaways

Organiseer je binnenkort een beurs of een ander evenement? Bedrukte giveaways zijn dan de perfecte manier om jouw bedrijf en merk te promoten. Bedrukte giveaways zijn vaak kleine geschenken, zoals pennen, notitieblokjes, keycords en tote bags met jouw bedrijfslogo erop gedrukt. In dit artikel geven we je meer informatie over bedrukte giveaways en hoe je deze het beste kunt inzetten voor jouw evenement.

Wat zijn bedrukte giveaways?

Bedrukte giveaways zijn kleine cadeautjes die je kunt uitdelen tijdens een evenement. Het is een vorm van promotiemateriaal waarbij jouw bedrijfslogo op het cadeautje wordt gedrukt. Denk bijvoorbeeld aan pennen, notitieblokjes, sleutelhangers, snoepjes en tote bags. Door bedrukte giveaways uit te delen, promoot je jouw bedrijf op een subtiele manier en blijft jouw bedrijfsnaam langer bij de ontvangers hangen.

Welke giveaways zijn geschikt voor jouw evenement?

Het is belangrijk om te kiezen voor giveaways die passen bij jouw bedrijf en evenement. Als je bijvoorbeeld een zakelijke beurs organiseert, zijn pennen en notitieblokjes goede keuzes omdat deze vaak gebruikt worden tijdens vergaderingen en brainstormsessies. Katoenen tasjes en waterflessen zijn weer geschikter voor bijvoorbeeld sportevenementen. Zorg ervoor dat de giveaways die je uit kiest ook bruikbaar zijn voor de ontvangers zodat ze niet snel zullen verdwijnen in de prullenbak.

Hoe laat je de giveaways bedrukken?

Als je eenmaal hebt gekozen welke giveaways je wilt uitdelen is het belangrijk om deze te laten bedrukken door een specialist. Er zijn veel bedrijven die zich hierin gespecialiseerd hebben en op maat gemaakte prints kunnen leveren. Zorg ervoor dat het ontwerp van de giveaway past bij jouw bedrijf en goed zichtbaar is op het cadeautje. Zo kan je bijvoorbeeld sprekende kleuren en duidelijke lettertypes gebruiken om je geschenkje extra op te laten vallen.

Tips voor het uitdelen van bedrukte giveaways

Zorg ervoor dat je de giveaways op een slimme manier uitdeelt. Plaats de giveaways bijvoorbeeld op strategische plekken waar veel mensen langskomen, zoals bij de ingang van het evenement of bij jouw bedrijfsstand. Geef de ontvangers ook het gevoel dat ze iets speciaals krijgen door persoonlijk contact te maken en hun interesse in jouw bedrijf te tonen. Zo creëer je positieve associaties met jouw merk en vergroot je de kans op terugkerende klanten.

Kortom,

bedrukte giveaways zijn een eenvoudige, maar effectieve manier om jouw bedrijf te promoten tijdens een beurs of ander evenement. Het kiezen van geschikte giveaways die passen bij jouw bedrijf en evenement is essentieel voor succes. Laat de giveaways bedrukken door een specialist en deel ze op een slimme manier uit om zo positieve associaties te creëren met jouw merk.

Copyright © 2024 Alle rechten voorbehouden | Thomasvanmanen.nl